Halloumi-tomaattisalaatti

Ainekset

400 g kirsikkatomaatteja

1 punasipuli

1 valkosipulinkynsi

1 paprika

puolikas chili

 

Marinadi:

2 rkl oliiviöljyä

2 rkl balsamicoa

1 rkl sokeria

ripaus suolaa

 

250 g halloumi-juustoa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Viipaloi tomaatit, leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja hienonna valkosipuli. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Halkaise chilipalko, poista siemenet, hienonna.

 

2. Yhdistä kaikki marinadiainekset keskenään, ja kaada kasvisten joukkoon. Sekoita ja anna marinoitua 2 – 3 tuntia.

 

3. Viipaloi halloumi, ja paahda kuivalla pannulla molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi.

 

4. Kaada marinoidut kasvikset laakealle tarjoiluvadille. Asettele halloumiviipaleet päälle.

 

Koristele salaatti halutessasi vaikkapa basilikalla ja paahdetuilla pinjansiemenillä.

 

Valmistusaika: 20 min (+ marinointi)

Annosmäärä: 4