Halloumi-pounderburgeri

1199

1149

750 ml

Ruppertsberger Hofstück Riesling

Saksa > Pfalz

-4%

1199

1149

750 ml

Ruppertsberger Hofstück Riesling

Saksa > Pfalz

-4%

Ainekset

2 briossisämpylää
1 paketti halloumia
öljyä paistamiseen
2 pihvitomaatti
salaatinlehteä
1 punasipuli
1 pkt sinihomejuustoa

 

Coleslaw
1 dl punakaalia
1 dl valkokaalia
1 porkkana
1 dl majoneesia
suolaa ja mustapippuria

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Herkulliset halloumiburgerit maistuvat hyvin lihansyöjällekkin! Ihana herkku viikonloppuun.

 

1. Valmista coleslaw: Leikkaa kaikki kaalit ohuiksi suikaleiksi ja raasta sekaan porkkana. Sekoita majoneesiin suola ja pippuri ja sekoita vihannekset hyvin majoneesin sekaan. Siirrä jääkaappiin maustumaan. Voit myös ostaa valmiin coleslaw-salaatin halutessasi.

 

2. Paista halloumi molemmin puolin kuumalla pannulla, jotta saat siihen kauniin kultaisen pinnan.

 

3. Leikkaa tomaatista tasapaksuja viipaleita. Pese ja revi salaatti. Leikkaa punasipulista ohuen ohuita renkaita.

 

4. Leikkaa homejuusto viipaleiksi.

 

5. Kokoa burgeri: Paahda sämpylät pannulla tai leivänpaahtimessa ja murenna pohjalle homejuustoa. Kokoa muut täytteet mielesi mukaan ja paina lopuksi kansi paikoilleen.

 

Nauti sellaisenaan coleslawn ja vaikkapa ranskanperunoiden kanssa.

 

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4

Noin 2,50€ per annos