Halloum-mansikkasalaatti

1149

750 ml

Fortant de France Merlot Rosé

Ranska >IGP Pays d'Oc

1149

750 ml

Fortant de France Merlot Rosé

Ranska >IGP Pays d'Oc

Ainekset

300 g halloumia
1 rkl
rypsiöljyä
3 dl
mansikoita
1 kerä
jääsalaattia
1/2 dl
suolattomia maapähkinöitä tai pinjansiemeniä
1/2 ruukkua
basilikaa

Pinnalle:
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl
balsamietikkakastiketta
1/2 tl
sormisuolaa
mustapippuria

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Viipaloi mansikat, suikaloi salaatti.
Paahda pähkinät tai pinjansiemenet kuivalla pannulla.
Leikkaa juusto reiluiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy pannulla. Paista juusto kauniin ruskeaksi molemmin puolin.
Pane salaatti ja mansikat isolle salaattivadille tai jaa valmiiksi annoksiksi. Ripottele pinnalle pähkinät. Lisää lämmin juusto. Koristele basilikan lehdillä.
Valuta päälle öljyä ja balsamicokastiketta. Mausta sormisuolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla.

Neljä annosta