Grilliparsaa sitruuna-valkosipulimarinadissa

1269

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

1269

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

2 nippua tankoparsaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
voita paistamiseen
1 kevätsipuli

 

Marinadi
1 sitruuna
1 kokonainen valkosipuli
½ dl neutraalia öljyä
1 rkl sitruuna- tai appelsiinimarmeladia
suolaa ja pippuria

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Raasta sitruunan kuori laakeaan sekoituskulhoon. Purista joukkoon mehu ja siivuta sitruuna. Halkaise valkosipuli pitkittäin ja kuori karkeasti sormin.

 

2. Sekoita sitruunamehun joukkoon sitruunasiivut, valkosipuli, öljy, marmeladi ja mausteet. Kaada seos isoon suljettavaan pakastepussiin.

 

3. Kuori parsat ja leikkaa päistä kovat kannat. Huuhtele kirsikkatomaatit ja saksi tai leikkaa niihin kevyet ristiviillot.

 

4. Marinoi parsoja ja tomaatteja vähintään 10 minuuttia.

 

5. Kaada kasvikset marinadin kanssa suoraan pussista grilliin ja viimeistele voilla. Paista parsoihin kaunis pinta ja tarkista kypsyys. Parsat ovat kypsiä noin 8 minuutissa, joten älä ylikypsennä niitä.

 

Tarjoile sitruksiset parsat ja tomaatit suoraan grillistä muiden grilliherkkujen kanssa.
Viimeistele tuoreella sitruunamehulla ja hienonnetulla kevätsipulilla.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 6-8