Grillinyytit

899

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

899

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

GRILLINYYTTI (lihaversio)

perunalohkoja

chorizoa tai muuta makkaraa

kesäkurpitsaa

chiliä

kevätsipulia

nokare grillivoita

loraus oliiviöljyä

suolaa & pippuria

 

GRILLINYYTTI (kasvisversio)

perunalohkoja

kasvisnakkeja

kesäkurpitsaa

retiisiä

kevätsipulia

nokare valkosipulivoita

loraus oliiviöljyä

suolaa & pippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Grillinyyttejä on helppo varioida omaan makuun sopivaksi! Tällä ohjeella valmistat niin kasvisversion että lihaversionkin.

 

1. Aloita keittämällä perunat. Pilko kypsät perunat lohkoiksi.

 

2. Valmistele grillinyyttien täytteet. Pilko makkarat ja kasvikset sopiviksi suupaloiksi.

 

3. Leikkaa foliosta reilu pala ja laita täytteitä pieneen kasaan. Täytteiden päälle lisää pari nappia maustevoita, loraus oliiviöljyä sekä ripaus suolaa ja pippuria.

 

4. Sulje folio tiukaksi nyytiksi ja laita vielä toinen kerros foliota päälle. Nosta grillinyytit grilliin. Valmistusaika riippuu grilliin kuumuudesta. Avaa yksi nyyteistä varovaisesti ja tarkista kypsyys.

 

Valmistusaika: noin 30 – 45 min

Spread the love