Grillatut ananakset

1328

750 ml

Julià & Navinès Organic Cava Semi Seco

Espanja >DO Cava

-%

1328

750 ml

Julià & Navinès Organic Cava Semi Seco

Espanja >DO Cava

-%

Ainekset

1 tuore ananas
4 rkl fariini- tai ruokosokeria
1 rkl kanelia

 

TARJOILUUN

jäätelöä
kinuskikastiketta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Grillattu ananas on herkullinen jälkiruoka!

 

1. Lämmitä grilli.

 

2. Leikkaa ananaksen kansi ja pohja tasaiseksi, jolloin sinun on helppo kuoria se. Leikkaa kuori siten, että ananaspaloihin ei jää tummia kuitupitoisia kuoren paloja. Leikkaa sitten ananas 12 osaan pituussuunnassa lohkoiksi. Jokaisen lohkon sisäreunassa on ananaksen sydän, joka on kova. Leikkaa sydän pois.

 

3. Sekoita sokeri ja kaneli keskenään, ja pyörittele ananaslohkot seoksessa tasaisesti. Grillaa ananaslohkoja molemmilta puolilta noin 10 minuuttia välillä käännellen, älä anna palaa.

 

Tarjoile lämpöisenä vaikkapa vaniljajäätelön ja kinuskikastikkeen kanssa.

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4-6 annosta