Grillattuja katkarapuja mausteisella mansikkasalsalla

1649

750 ml

Charles de Fere Crémant du Jura Rosé Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

1649

750 ml

Charles de Fere Crémant du Jura Rosé Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

Ainekset

12 kpl raakaa kuorellista katkarapua

 

MARINADI

3 rkl oliiviöljyä

½ limen mehut

1 tl chilimaustetta

2 rkl soijakastiketta

2 rkl hunajaa

 

SALSA

250 g makeita mansikoita

1 avokado

1 sipuli

½ limen mehut

1 punainen chili

korianteria

 

LISÄKE

1 rkl kookoshiutaleita

1 rkl mantelilastuja

1 rkl paahdettua sipulia

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Eksoottista vaihtelua grilli-iltaan! Katkaravut saavat kyljelleen mansikkasalsan ja kookoslisäkkeen.

 

1. Aloita marinadista ja laita katkaravut marinoitumaan 1-1,5 tunniksi. Mikäli käytät puisia vartaita liota niitä tunnin verran vedessä, jotta ne eivät pala grillatessa.

 

2. Pilpusta kaikki salsan ainekset ja yhdistä kulhossa.

 

3. Sekoita myös lisäkkeen kookoshiutaleet, mantelilastut ja paahdettu sipuli yhteen.

 

4. Kokoa salsa kauniiseen tarjoiluastiaan ja ripottele lisäke sen päälle.

 

5. Grillaa katkarapuja 2 min. per puoli kunnes ovat saaneet kauniin värin ja tarjoile salsan kera.

 

Annosmäärä: 12 katkarapua

Valmistusaika: 30 min + marinoituminen