Grillattuja katkarapuja mausteisella mansikkasalsalla

1498

750 ml

Charles de Fere Crémant du Jura Rosé Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

1498

750 ml

Charles de Fere Crémant du Jura Rosé Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

Ainekset

12 kpl raakaa kuorellista katkarapua

 

MARINADI

3 rkl oliiviöljyä

¼ tuoretta punaista chiliä

½ lime korianteria

ripaus merisuolaa

 

SALSA

250 g makeita mansikoita

1 avocado

1 salaattisipuli

½ lime

¼ tuoretta punaista chiliä

korianteria

 

LISÄKE

1 rkl kookoshiutaleita

1 rkl mantelilastuja

1 rkl paahdettua sipulia

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tämä annos todellakin virkistää eksoottisilla ainesosillaan! Katkaravun kylkeen makeutta ja mausteisuutta mansikkasalsasta sekä kookosta sisältävä lisäke, ai että! Tämä mielenkiintoinen annos on kokeiltava.

 

1. Aloita marinadista ja laita katkaravut marinoitumaan 1-1,5 tunniksi. Mikäli käytät puisia vartaita liota niitä tunnin verran vedessä, jotta ne eivät pala grillatessa.

 

2. Sekoita kaikki salsan ainekset yhteen.

 

3. Sekoita myös lisäkkeen kookoshiutaleet, mantelilastut ja paahdettu sipuli yhteen.

 

4. Kokoa salsa kauniiseen lasiin ja ripottele lisäke sen päälle.

 

5. Grillaa katkarapuja 2 min. per puoli kunnes ovat saaneet kauniin värin ja tarjoile salsan kera.