Ainekset
12 kpl raakaa kuorellista katkarapua
MARINADI
3 rkl oliiviöljyä
¼ tuoretta punaista chiliä
½ lime korianteria
ripaus merisuolaa
SALSA
250 g makeita mansikoita
1 avocado
1 salaattisipuli
½ lime
¼ tuoretta punaista chiliä
korianteria
LISÄKE
1 rkl kookoshiutaleita
1 rkl mantelilastuja
1 rkl paahdettua sipulia
VALMISTUSOHJE
Tämä annos todellakin virkistää eksoottisilla ainesosillaan! Katkaravun kylkeen makeutta ja mausteisuutta mansikkasalsasta sekä kookosta sisältävä lisäke, ai että! Tämä mielenkiintoinen annos on kokeiltava.
1. Aloita marinadista ja laita katkaravut marinoitumaan 1-1,5 tunniksi. Mikäli käytät puisia vartaita liota niitä tunnin verran vedessä, jotta ne eivät pala grillatessa.
2. Sekoita kaikki salsan ainekset yhteen.
3. Sekoita myös lisäkkeen kookoshiutaleet, mantelilastut ja paahdettu sipuli yhteen.
4. Kokoa salsa kauniiseen lasiin ja ripottele lisäke sen päälle.
5. Grillaa katkarapuja 2 min. per puoli kunnes ovat saaneet kauniin värin ja tarjoile salsan kera.