Grillattuja katkarapuja mausteisella mansikkasalsalla ja rapsakalla lisäkkeellä

1498

750 ml

Charles de Fere Crémant du Jura Rosé Brut

Ranska > AOC Jura

1498

750 ml

Charles de Fere Crémant du Jura Rosé Brut

Ranska > AOC Jura

Ainekset

12 kpl raakaa kuorellista katkarapua Marinadi 3 rkl oliiviöljyä ¼ tuoretta punaista chiliä ½ lime korianteria ripaus merisuolaa Salsa 250 g makeita mansikoita 1 avocado 1 salaattisipuli ½ lime ¼ tuoretta punaista chiliä korianteria Lisäke 1 rkl kookoshiutaleita 1 rkl mantelilastuja 1 rkl paahdettua sipulia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Aloita marinadista ja laita katkaravut marinoitumaan 1-1,5 tunniksi.
Mikäli käytät puisia vartaita liota niitä tunnin verran vedessä jotta eivät pala grillatessa.
Sekoita kaikki salsan ainekset yhteen.
Sekoita myös lisäkkeen kookoshiutaleet, mantelilastut ja paahdettu sipuli yhteen.
Kokoa salsa kauniiseen lasiin ja ripottele lisäke sen päälle.
Grillaa katkarapuja 2 min. per puoli kunnes ovat saaneet kauniin värin ja tarjoile salsan kera.