Grillattuja katkarapuja mausteisella mansikkasalsalla ja rapsakalla lisäkkeellä

1498

1348

750 ml

Charles de Fere Crémant du Jura Rosé Brut

Ranska > AOC Jura

-10%

1498

1348

750 ml

Charles de Fere Crémant du Jura Rosé Brut

Ranska > AOC Jura

-10%

Ainekset

12 kpl raakaa kuorellista katkarapua

 

Marinadi

3 rkl oliiviöljyä

¼ tuoretta punaista chiliä

½ lime korianteria

ripaus merisuolaa

 

Salsa

250 g makeita mansikoita

1 avocado

1 salaattisipuli

½ lime

¼ tuoretta punaista chiliä

korianteria

 

Lisäke

1 rkl kookoshiutaleita

1 rkl mantelilastuja

1 rkl paahdettua sipulia

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Aloita marinadista ja laita katkaravut marinoitumaan 1-1,5 tunniksi.
Mikäli käytät puisia vartaita liota niitä tunnin verran vedessä, jotta eivät pala grillatessa.

 

2. Sekoita kaikki salsan ainekset yhteen.

 

3. Sekoita myös lisäkkeen kookoshiutaleet, mantelilastut ja paahdettu sipuli yhteen.

 

4. Kokoa salsa kauniiseen lasiin ja ripottele lisäke sen päälle.

 

5. Grillaa katkarapuja 2 min. per puoli kunnes ovat saaneet kauniin värin ja tarjoile salsan kera.