Grillattua kanaa ja kirsikkasalsa

1399

750 ml

Nugan Dreamer’s Chardonnay

Australia > Riverina

-%

1399

750 ml

Nugan Dreamer’s Chardonnay

Australia > Riverina

-%

Ainekset

2 pkt ohuita kananleikkeitä
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria

KIRSIKKASALSA

300 g tuoreita kirsikoita

1 pieni punasipuli

1 mieto punainen chili hienonnettuna

1 rkl omenaviinietikkaa

1/4 tl suolaa

ripaus mustapippuria

3/4 dl basilikaa hienonnettuna

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tuoreista kirsikoista syntyy maukas salsa, joka sopii hyvin grillatun kanan kaveriksi.

Tässä reseptissä yhdistyy suolainen, makea ja mieto tulisuus chilistä.

 

1. Ota kanat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoan valmistusta.

 

2. Poista kirsikoista kivet ja leikkaa ne neljään osaan.

 

3. Hienonna kuorittu sipuli.

 

4. Sekoita kaikki muut kirsikkasalsan ainekset paitsi basilika ja siirrä salsa jääkaappiin maustumaan.

 

5. Grillaa kanat pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla

 

6. Sekoita basilika salsan joukkoon. Viipaloi kypsät kanat ja tarjoa kirsikkasalsan kanssa.

 

Valmistusaika: 45min

 

Annosmäärä: 4