Ainekset
2 pkt ohuita kananleikkeitä
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
KIRSIKKASALSA
300 g tuoreita kirsikoita
1 pieni punasipuli
1 mieto punainen chili hienonnettuna
1 rkl omenaviinietikkaa
1/4 tl suolaa
ripaus mustapippuria
3/4 dl basilikaa hienonnettuna
VALMISTUSOHJE
Tuoreista kirsikoista syntyy maukas salsa, joka sopii hyvin grillatun kanan kaveriksi.
Tässä reseptissä yhdistyy suolainen, makea ja mieto tulisuus chilistä.
1. Ota kanat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoan valmistusta.
2. Poista kirsikoista kivet ja leikkaa ne neljään osaan.
3. Hienonna kuorittu sipuli.
4. Sekoita kaikki muut kirsikkasalsan ainekset paitsi basilika ja siirrä salsa jääkaappiin maustumaan.
5. Grillaa kanat pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla
6. Sekoita basilika salsan joukkoon. Viipaloi kypsät kanat ja tarjoa kirsikkasalsan kanssa.
Valmistusaika: 45min
Annosmäärä: 4