KalaGraavattu siika 7 69 375 ml Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry 375mlItalia >DOC Prosecco VIINISUOSITUS AINEKSET1 keskikokoinen siika 1 dl karkeaa suolaa 1,5 dl oliiviöljyä 1 kpl sipuli 3 kpl valkosipulinkynttä 1 dl tuoretta tilliä 3 tl rosepippuria VALMISTUS VALMISTUS Laita keskikokoinen siika graavisuolaan vuorokaudeksi. Fileraa graavisuolattu siika ohuiksi siivuiksi. Laita laakeaan astiaan pohjanpeitto oliiviöljyä, sitten siikafileitä, sipulirenkaita, hienonnettua valkosipulia, tilliä, murskattua rosepippuria ja jatka kerroksittain. Päällimmäiseksi hiukan öljyä, runsaasti tillisilppua ja koristeeksi rosepippureita. Anna maustua vähintään vuorokausi. | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 27 marraskuun, 2017
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Perinteinen kaalikeitto Perinteinen nakkikeitto Vadelmagraavattua siikaa ja vihersalaattia Arktinen Salvatore -kalakeitto Paistettua kilohailia ja lanttumajoneesia Täysjyvä-kalkkuna subi Suklaafondantit mikrossa Juustoinen mifu-jauhislaatikko Paahdettu pähkinäinen valkosipulikeitto Perinteinen lihakeitto Paistettua taimenta ja perunalunta Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku Pigs in blankets - Nakkipiilot Riimipeuracrostinit
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat