Gnocchi cacio e pepe

998

750 ml

Nero Grande Negroamaro Cabernet Sauvignon

Italia >Apulia> IGP Puglia

-%

998

750 ml

Nero Grande Negroamaro Cabernet Sauvignon

Italia >Apulia> IGP Puglia

-%

Ainekset

500 g valmisgnoccheja

rouhittua mustapippuria

1 pkt ilmakuivattua kinkkua

50 g Pecorino Romano juustoa

200 g mustapippuri tuorejuustoa

voita

basilikaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Cacio e pepe on italialainen klassikkopasta, jossa yhdistyy pippuri ja juusto! Tällä kertaa siihen yhdistetään valmisgnocchit. Tämä annos on hetkessä valmis!

 

1. Aloita paistamalla ilmakuivattu kinkku pannulla rapeaksi. Niiden ollessa valmiita, siirrä ne pannulta sivuun.

 

2. Laita valmis gnocchit kiehuvaan veteen. Gnocchit ovat valmiita kun ne nousevat pintaan, noin 4 minuutin jälkeen. Ota 2,5 dl keitinvettä erilleen ja valuta sen jälkeen gnocchit siivilässä.

 

3. Paahda samalla pannulla hetken aikaa rouhittua mustapippuria ja lisää sen jälkeen pannulle voi. Lisää joukkoon tuorejuusto sekä keitinvesi ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Lisää tämän jälkeen joukkoon gnocchit ja sekoita. Nosta pannu pois liedeltä ja lisää joukkoon hieman pecorinoraastetta.

 

Viimeistele annos rapeilla kinkunpaloilla, basilikalla sekä pecorinoraasteella. Nauti!

 

Annosmäärä: 3

Valmistusaika: 20 min

Noin 3,30€ per annos