Glögihilloke

1298

750 ml

Viva Valentina Sangiovese Organic

Italia

-%

1298

750 ml

Viva Valentina Sangiovese Organic

Italia

-%

Ainekset

2 dl glögiä

1 dl hillosokeria

jouluisia mausteita, kuten kanelia, piparkakkumaustetta jne.

250 g marjasekoitus (pakaste)

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Itse tehty glögihilloke on hauska vieminen vaikkapa joulupöytään juustojen kyljelle!

 

1. Laita kattilaan glögi, hillosokeri ja jouluisia mausteita kuten kanelia tai piparkakkumaustetta. Lämmittele pienellä lämmöllä, anna kiehahtaa ja lisää joukkoon pakastemarjat.

 

2. Anna porista noin 15 min ennen kun soseutat tasaiseksi sauvasekoittimella. Laita purkkiin ja anna jäähtyä. Hillo jähmettyy kunnolla vasta kun se on ollut jääkaapissa yön yli, mutta voi sitä käyttää jo aikaisemminkin.

 

Valmistus: 30 min + hillon hyytyminen

Spread the love