Feta-persikkasalaatti

1349

750 ml

Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1349

750 ml

Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

salaattia

1 avokado

3 persikkaa

1 prk fetajuustoa

balsamicosiirappia

öljyä paistamiseen

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Feta-persikkasalaatti on herkkua! Kun persikkaviipaleet paistetaan paistinpannulla tai grillissä, tulee niistä ihanan pehmeitä ja makeita. Voit myös käyttää vaihtoehtoisesti nektariineja ja lisätä proteiinin lähteeksi kanaa.

 

2. Pilko persikat viipaleiksi ja paista öljyssä pannulla, kunnes ne ovat mukavasti pehmentyneet. Voit myös vaihtoehtoisesti paistaa ne grillissä!

 

3. Kasaa kulhoon salaattipohja: haluamaasi salaattia ja avokadoa. Lisää paistetut persikat ja ripottele fetaa päälle. Viimeistele annos balsamicolla.

 

Annosmäärä: 2

Valmistusaika: 15 min

 

Spread the love