Feta-mansikkatoast

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

6 siivua leipää (esim. ranskanleipä)

200 g mansikoita

kourallinen pistaasipähkinöitä

öljyä paistamiseen

 

FETATAHNA

200 g fetajuustoa

2 rkl kreikkalaista jogurttia

1 rkl vaahterasiirappia

loraus oliiviöljyä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tässä reseptissä herkullisen rapean leivän päälle laitetaan fetatahnaa, tuoreita mansikoita ja pistaasia. Kokeile ja ylläty!

 

1. Laita kulhoon fetajuusto, kreikkalainen jogurtti, oliiviöljy ja vaahterasiirappi. Vatkaa sähkövatkaimella tasaiseksi massaksi.

 

2. Paista pannulla öljyssä ranskanleipäviipaleet ja nosta ne tarjoiluastialle. Levitä reilu kerros fetatahnaa leiville ja asettele päälle mansikkaviipaleet.

 

3. Leikkaa pistaasipähkinät pieneksi muruksi ja ripottele leipien päälle.

 

Annosmäärä: 6

Valmistusaika: 30 min

Spread the love