Ainekset
1 pkt falafelit (12 kpl)
2 dl couscous
kurkku
tuore korianteri
punamangoldia
fetaa
hummus
loraus öljyä
savupaprika -mauste
1 chili
2 pitaleipää
VALMISTUSOHJE
Falafelkulhossa saa käyttää luovuutta! Lisää täytteitä oman mielesi mukaan. Voit tehdä annoksesta täysin vegaanisen käyttämällä vegaanista juustoa fetan sijaan, esim. ”kreikkalainen vuusto”
1. Valmista couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Paista falafelit pannulla, jotta ne saavat hieman väriä ja rapeutta pintaan. Paista myös voissa pala pitaleipää.
2. Leikkaa kurkku, chili ja murustele feta.
3. Asettele kaikki ainekset kulhoon kuvan mukaisesti ja laita lautasen keskelle reilu nokare hummusta, jonka päälle voit ripotella oliiviöljyä ja savupaprika-maustetta. Viimeistele annos tuoreella chilillä ja tarjoile pitaleivän kanssa!
Valmistusaika: 15-20 min
Annosmäärä: 2