Falafelkulho

1099

750 ml

Aresti Rutasur Reserva Sauvignon Blanc Moscatel

Chile > DO Valle de Curicó

-%

1099

750 ml

Aresti Rutasur Reserva Sauvignon Blanc Moscatel

Chile > DO Valle de Curicó

-%

Ainekset

1 pkt falafelit (12 kpl) 2 dl couscous kurkku tuore korianteri punamangoldia fetaa hummus loraus öljyä savupaprika -mauste 1 chili 2 pitaleipää  

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Falafelkulhossa saa käyttää luovuutta! Lisää täytteitä oman mielesi mukaan. Voit tehdä annoksesta täysin vegaanisen käyttämällä vegaanista juustoa fetan sijaan, esim. ”kreikkalainen vuusto”

 

1. Valmista couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Paista falafelit pannulla, jotta ne saavat hieman väriä ja rapeutta pintaan. Paista myös voissa pala pitaleipää.

 

2. Leikkaa kurkku, chili ja murustele feta.

 

3. Asettele kaikki ainekset kulhoon kuvan mukaisesti ja laita lautasen keskelle reilu nokare hummusta, jonka päälle voit ripotella oliiviöljyä ja savupaprika-maustetta. Viimeistele annos tuoreella chilillä ja tarjoile pitaleivän kanssa!

 

Valmistusaika: 15-20 min

Annosmäärä: 2

Spread the love