Dutch baby – hollantilainen pannukakku

1298

750 ml

Pizzolato Organic Prosecco Rose Brut

Italia > DOC Prosecco

-%

1298

750 ml

Pizzolato Organic Prosecco Rose Brut

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

6 kananmunaa

4 dl täysmaitoa

2 1/2 dl vehnäjauhoja

2 rkl perunajauhoja

2 rkl sokeria

2 tl vaniljasokeria

1/2 tl kardemummaa

ripaus suolaa

50 g voita

Lisäksi:

tuoreita marjoja

vaniljajäätelöä

VALMISTUSOHJE

Spread the love
  1. Vaahdota munat tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Voit valmistaa pannaritaikinan myös sähkövatkaimella.
  2. Valuta maito koneen käydessä munien joukkoon. Lisää jauhot ja mausteet, sekoita. Anna taikinan turvota kannussa 10 minuuttia.
  3. Kuumenna valurautapannu (Ø 20 cm) uunissa 225 asteessa. Lisää pannulle nokare voita ja anna voin hieman ruskistua.
  4. Sekoita taikina hyvin vielä kerran. Kaada neljäsosa taikinasta kuumalle pannulle.
  5. Paista uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pannari on kohonnut ja kypsä. Paista loput pannarit samoin. Tarjoa pannarit kuumina vaniljajäätelön ja mansikoiden kanssa.

Valmistusaika: 1 h
Neljä annosta