Chorizoa punaviinissä

1399

750 ml

Gran Marius Reserva Selección

Espanja > DO Almansa

-%

1399

750 ml

Gran Marius Reserva Selección

Espanja > DO Almansa

-%

Ainekset

200 g lenkki chorizoa

2 dl punaviiniä

1 valkosipulinkynsi

1 rkl hunajaa

loraus oliiviöljyä  

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tapaspöydän hitti – chorizoa punaviinissä!

 

1. Kuori chorizo ja leikkaa muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi.

 

2. Ruskista chorizokiekkoja hieman pannulla oliiviöljyssä. Lisää joukkoon kuorittu valkosipulinkynsi sekä lasillinen punaviiniä. Lisää loraus hunajaa ja anna pannun porista keskilämmöllä noin 10-15 minuuttia kunnes punaviiniä haihtuu hieman pois.

 

Koristele halutessasi tuoreilla yrteillä ja nautiskele muiden tapasherkkujen kanssa, valmista kaveriksi vaikkapa patatas bravas!

 

Valmistusaika: 20 min

Spread the love