Caprese-leivät

1598

1548

750 ml

Pizzolato Valdobbiadene Prosecco Superiore Biologico Brut

Italia > DOCG Valdobbiadene Superiore

-3%

1598

1548

750 ml

Pizzolato Valdobbiadene Prosecco Superiore Biologico Brut

Italia > DOCG Valdobbiadene Superiore

-3%

Ainekset

1 patonki

1 prk pestoa

kirsikkatomaatteja

mozzarellaa

basilikaa koristeluun

balsamicoa

pippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tämä on helppo ja maukas suupala tarjottavaksi illanistujaisiin. Pesto sopii täydellisesti tomaatin ja mozzarellan kaveriksi rapean leivän päälle.

 

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Leikkaa patonki viipaleiksi. Laita pestoa leivän pintaan ja laita uuniin hetkeksi, noin 5 minuutiksi.

 

2. Nosta patonkiviipaleet pois uunista. Laita päälle tomaattia ja mozzarellaa. Koristele basilikalla ja ripottele pippuria sekä balsamicoa päälle.

 

3. Näin helppoa se oli! Tarjoile hyvän viinin kyljessä ja nauti!

 

Valmistusaika: 15 min

Annosmäärä: 4

Spread the love