Camembert ja puolukkahillo

Resepti on tulostettu Rosasta https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/camembert-ja-puolukkahillo/

Tulosta resepti

CAMEMBERT:
1 pkt camembert-juustoa
3 dl vehnäjauhoja
2 kpl kananmunaa
3 dl korppujauhoja
4 dl rypsiöljyä uppopaistamiseen

KORISTEEKSI:
Puolukkahilloa

Kuumenna rypsiöljy keskikokoisessa kattilassa 180C asteiseksi.
Valmista friteerattu camembert:
Leivitä jääkaappikylmä camembert ensin vehnäjauhoissa, sitten rikotussa kananmunamassassa ja viimeiseksi korppujauhoissa.
On tärkeää, että juusto on kauttaaltaan leivityksen peitossa ennen paistamista.
Friteeraa juustopalat heti leivityksen jälkeen, kunnes kuori on kullankeltainen (noin 3 minuuttia).
Nosta juustot valumaan talouspaperin päälle.
Tarjoa juusto puolukkahillon ja joko leivän tai salaatin kanssa.

Valmistusaika: 15 min.
Annos neljälle.