Camembert ja puolukkahillo

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

UPPOPAISTETTU CAMEMBERT

1 pkt camembert-juustoa

3 dl vehnäjauhoja

2 kpl kananmunaa

3 dl korppujauhoja

4 dl rypsiöljyä uppopaistamiseen

 

puolukkahilloa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tiesitkö, että herkullisen camembertin voit myös ronskisti paneroida ja uppopaistaa? 

 

1. Kuumenna rypsiöljy keskikokoisessa kattilassa 180°C asteiseksi.

 

2. Mittaa yhteen kulhoon vehnäjauhot, riko toisessa munien rakenne haarukalla ja mittaa kolmanteen korppujauhot.

 

3. Pyörittele jääkaappikylmä camembert ensin vehnäjauhoissa, sitten rikotussa kananmunamassassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. On tärkeää, että juusto on kauttaaltaan leivityksen peitossa ennen paistamista.

 

4. Friteeraa juusto öljyssä heti leivityksen jälkeen, kunnes kuori on kullankeltainen (noin 3 minuuttia). Nosta juusto valumaan talouspaperin päälle.

 

Tarjoa juusto puolukkahillon ja esimerkiksi leivän ja salaatin kanssa.

 

Valmistusaika: 15 min
Annosmäärä: 4