Cajunkana-nachopelti

1048

998

750 ml

LAB Sparkling Brut

Portugali >DOC Vinho Verde

-5%

1048

998

750 ml

LAB Sparkling Brut

Portugali >DOC Vinho Verde

-5%

Ainekset

1 pussi suolattuja maissilastuja

1 keltasipuli

2 valkosipulinkynttä

1 chili

 

400 g kanan jauhelihaa

3 rkl cajun-maustetta

½ tl suolaa

200 g valkosipuli-tomaattimurskaa

3 rkl öljyä paistamiseen

250 g juustoraastetta (ei kevytjuustoa)

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Laita uuni lämpenemään 200’asteeseen.

 

2. Kuori ja pilko keltasipuli sekä valkosipuli. Pilko chili pieneksi silpuksi. Kuullota sitten sipulit ja chili pannulla öljyssä. Kun sipulit ovat kuullottuneet, lisää jauheliha pannuun ja ruskista sitä hetki.

 

3. Kun kana on kypsää ja ruskistunutta, lisää joukkon cajun-mauste ja tomaattimurska, sekoita ja nosta pannu pois liedeltä.

 

4. Levitä sitten leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle reilusti maissilastuja, ainakin sen verran, että pellin pohja peittyy. Kaada sitten jauhelihaseos lastujen päälle ja kuorruta juustoraasteella. Suosittelen käyttämään reilusti juustoa mikäli nautit suosittelemaani viiniä nachopellin kanssa.

 

5. Nosta pelti uuniin siksi aikaa kunnes juusto on sulanut, nachopelti on nyt valmis.

 

Alkuperäinen resepti ja kuva:
Hanna / www.kulinarismiamahantaydelta.fi