Burratalla aateloitu kesäkurpitsa

1349

750 ml

Viva Valentina Organic Pinot Grigio

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

1349

750 ml

Viva Valentina Organic Pinot Grigio

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

Ainekset

2 kesäkurpitsaa

loraus seesamiöljyä

suolaa ja pippuria

1 pallo burrataa

basilikaa

1 sitruunan kuoret

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Yksinkertainen mutta herkullinen lisäys vaikkapa grilli-iltaan! Sitruunan kuori raikastaa mukavasti annosta.

 

1. Huuhtele kesäkurpitsat ja poista kannat. Leikkaa kesäkurpitsat pitkittäin ohuiksi viipaleiksi.

 

2. Grillaa tai paista paistinpannulla kesäkurpitsat seesamiöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.

 

3. Nosta kesäkurpitsat talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva saadaan pois kesäkurpitsan pinnalta.

 

4. Levitä kesäkurpitsat tarjoiluastialle ja levitä päälle burrataa sekä basilikaa. Raasta vielä sitruunan kuorta ja annos on valmis!

 

Annosmäärä: 4
Valmistusaika: 30 min

Viinisuositus: Viva Valentina Organic Pinot Grigio

 

Spread the love