Broilerinmaksa-pastakastike

Ainekset

150 g pekonia
1 sipuli
2 rkl oliiviöljyä
300 g broilerinmaksaa
150 g herkkusieniä
2 dl kermaa
mustapippuria
suolaa

Lisäksi:
Keitettyä pastaa
parmesaaniraastetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kermainen broilerinmaksakastike on herkullista ja maittavaa arkiruokaa. Vaihtelua jauhelihakastikkeelle! Broilerinmaksaa löytyy usein pakastealtaasta jos tuoretta ei ole saatavilla.

 

1. Huuhtele ja kuivaa palat ennen käyttöä. Suikaloi pekoni ja paista se rapeaksi. Valuta ylimääräinen rasva pois pannulta.

 

2. Lisää vähän oliiviöljyä ja lisää pilkotut broilerinmaksapalat pannulle. Paista maksapaloja hetki pannulla.

 

3. Viipaloi herkkusienet, ja lisää ne myös pannulle maksojen sekaan.

 

4. Kaada joukkoon kerma, kiehauta ja mausta.

 

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kera.

 

Valmistusaika: 20 min.
Neljä annosta.