Broilerin maksapatee

1498

750 ml

Masca Del Tacco L’uetta Fiano

Italia > IGP Puglia

-%

1498

750 ml

Masca Del Tacco L’uetta Fiano

Italia > IGP Puglia

-%

Ainekset

300 g broilerin maksaa
2 rkl öljyä
1 kpl salottisipulia
1 kpl valkosipulinkynttä
0,5 dl kuohukermaa
1 rkl portviiniä
1 tl hunajaa
1 tl suolaa
mustapippuria

LISÄKSI:
Kuivattuja karpaloita
Paahdettua maalaisleipää tarjoiluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Kuivaa maksa ja paista se kypsäksi tilkassa öljyä paistinpannulla.

Jäähdytä.

 

2. Hienonna kuoritut sipulit ja kuullota niitä öljyssä muutama minuutti.

 

3. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja aja patee tasaiseksi. Maista ja säädä suola kohdilleen. Lisää tarvittaessa hieman makeutta pyöristämään makua.

 

Tarjoa patee paahdetun maalaisleivän kanssa ja yhdessä kuivattujen karpaloiden kanssa.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4