Bataattiletut

998

750 ml

Bestheim Riesling Premium Réserve

Ranska > AC Alsace

-%

998

750 ml

Bestheim Riesling Premium Réserve

Ranska > AC Alsace

-%

Ainekset

1 pkt valmis bataattimuusi (pakaste)

1 dl maitoa tai vettä

1 dl vehnäjauhoja

1 rkl leivinjauhe

2 kananmunaa

päälliset oman maun mukaan

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Helpot bataattiletut valmistuvat 20 minuutissa ja päällisiä voi soveltaa omaan maun mukaan. Joulun tienoilla voit myös korvata bataattimuusin joululaatikoiden jämillä!

 

1. Valmista kaupan valmisbataattimuusi pakkauksen ohjeen mukaan mikrossa. Seokseen voit käyttää joko vettä tai maitoa.

 

2. Sekoita valmiin bataattimuusin sekaan vehnäjauho, kananmunat sekä leivinjauhe.

 

3. Paista paistinpannulla voissa ja nauti haluamiesi täytteiden kanssa! Rosan keittiössä letut tarjoiltiin ranskankerman, rapean pekonin sekä kevätsipulin kera.

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: 6 lettua (2 hlölle)

Spread the love