Avokadosalaattia limekastikkeen kera

1789

1,5 L

2U Duas Uvas White viinipussi

Portugali > IG Lisboa

-%

1789

1,5 L

2U Duas Uvas White viinipussi

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

2 avocadoa
rasia rucolaa
1 punasipuli
rasia kirsikkatomaatteja
saksanpähkinöitä
sitruunanmehua

 

Limekastike:
1 rkl limen mehua
1 tl dijonsinappia
1 rkl kauraranskankermaa
1 rkl tuoretta persiljaa silppuna
3 rkl oliiviöljyä
hyppysellinen sokeria
suolaa

pippuria

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Avokadosalaatti on värikäs ja näyttävä alkupala, mutta sopii myös lisukkeeksi pääruoan rinnalle. Ihanan vihertävä avokado tuo rakeenteellaan salaatteihin pehmeyttä ja maullaan lempeyttä.

 

 

1. Huuhdo ja valuta rucolat.

 

2. Kuori ja suikaloi punasipuli, huuhdo ja puolita kirsikkatomaatit. Rouhi pähkinät pienemmiksi, ja sekoita kaikki salaatin sekaan.

 

3. Halkaise ja kuori avocadot. Poista kivet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sivele avokadoja sitruunamehulla, jotta ne eivät tummu. Siirrä ne tarjoiluastiaan ja sekoita.

 

4. Laita kaikki kastikeaineet yhteen astiaan ja sekoita huolellisesti. Kaada kastike salaatin päälle ja tarjoile heti.

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: 4