Avokadosalaattia limekastikkeen kera

1798

1,5 L

2u Duas Uvas White viinipussi

Portugali > IG Lisboa

-%

1798

1,5 L

2u Duas Uvas White viinipussi

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

2 syöntikypsää avokadoa
rasia rucolaa
1 punasipuli
rasia kirsikkatomaatteja
saksanpähkinöitä
sitruunanmehua

 

LIMEKASTIKE
1 rkl limen mehua
1 tl dijonsinappia
1 rkl kauraranskankermaa
1 rkl tuoretta persiljaa silppuna
3 rkl oliiviöljyä
hyppysellinen sokeria
suolaa sekä pippuria

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Avokadosalaatti on värikäs ja näyttävä alkupala, mutta se sopii myös lisukkeeksi pääruoan rinnalle.

 

1. Huuhdo ja valuta rucolat. Kuori ja suikaloi punasipuli, huuhdo ja puolita kirsikkatomaatit. Rouhi pähkinät pienemmiksi ja sekoita ainekset keskenään salaattikulhossa.

 

2. Halkaise ja kuori avokadot. Poista kivet ja viipaloi hedelmäliha. Sivele avokadoja sitruunamehulla, jotta ne eivät tummu. Siirrä ne tarjoiluastiaan ja sekoita hellästi.

 

3. Laita kaikki kastikeaineet yhteen astiaan ja sekoita huolellisesti. Kaada kastike salaatin päälle ja tarjoile heti.

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: 4