Aurapäärynät ilmakuivatulla kinkulla

1699

750 ml

Masca del Tacco Susumaniello

Italia >Apulia > IGT Puglia

-%

1699

750 ml

Masca del Tacco Susumaniello

Italia >Apulia > IGT Puglia

-%

Ainekset

muutama päärynä

1 pkt aurajuustoa

150 g ilmakuivattua kinkkua

pippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Herkullista naposteltavaa päärynästä. Simppeli ja maukas sinihomejuusto-kinkku-päärynäkäärö valmistuu käden käänteessä! Voit myös halutessasi laittaa rullat hetkeksi uuniin, jolloin päärynä ja juusto hieman pehmenee ja kinkusta tulee rapeampaa. 

 

1. Leikkaa päärynät ohuiksi viipaleiksi ja leikkaa ohuita paloja myös sinihomejuustosta. Varmista, että päärynät ovat ehtineet kypsyä, jotta ne ovat sopivan pehmeitä ja mahdollisimman maukkaita!

 

2. Aseta päärynä ja sinihomejuusto ilmakuivatun kinkun päälle ja kääräise kiinni. Ripottele hieman pippuria päälle.

 

Valmistusaika: 10 min