Anjovispasta

2098

1999

750 ml

Creation Viognier

Etelä-Afrikka > WO Cape South Coast

-5%

2098

1999

750 ml

Creation Viognier

Etelä-Afrikka > WO Cape South Coast

-5%

Ainekset

100 g sardiinia
2 kesäsipulia tai shalottia
2 rasiaa kirsikkatomaatteja
2 tlk paseerattua tomaattia
1 dl oliiviöljyä
2 pnt basilikaa
1 pkt spagettia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Leikkaa sipuli noin 1/2 cm kokoisiksi kuutioiksi. Halkaise kirsikkatomaatit puoliksi. Laita oliiviöljy pannulle ja kuullota ensin sipuleita 5 minuuttia, sitten paseerattua tomaattia toiset 5 min.

 

2. Valuta sitten sardiinit ja lisää fileet pannulle. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit. Kuullota taas hetki ja nypi joukkoon basilikan lehtiä.

 

3. Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan. Kun spagetit ovat al dente, siivilöi ja nostele ne pannulle ja pyöräytä sekaisin kastikkeen kanssa.

 

Tarjoa tuoreeltaan ja koristele vielä muutamalla basilikan nupulla.

 

Annos neljälle
Valmistusaika 20 min.