3 x tuunattu tomaattikeitto

1049

750 ml

LAB Reserva Touriga Nacional Cabernet Sauvignon Syrah

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

1049

750 ml

LAB Reserva Touriga Nacional Cabernet Sauvignon Syrah

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

1 pkt valmis tomaattikeitto

 

LIHAPULLILLA TUUNATTU

1 pkt lihapullia

tuore basilika

 

TORTELLINEILLA TUUNATTU

1 pkt tortellineja

2 rkl pestoa

 

KIKHERNEILLÄ TUUNATTU

1 prk kikherneitä

loraus oliiviöljyä

savupaprika

juustokumina

chilijauhe

suolaa ja pippuria

tuore basilika

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tässä 3 eri tapaa tehdä kaupan valmiskeitosta ruokaisampi!

 

VINKKI 1: Lihapullilla tuunattu tomaattikeitto

 

1. Paista pannulla lihapullat, kunnes ne saavat hieman väriä ja rapeutta pintaan.

 

2. Lisää lämmitetyn tomaattikeiton joukkoon ja koristele basilikalla!

 

VINKKI 2: Tortellineilla tuunattu tomaattikeitto

 

1. Keitä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan.

 

2. Lisää tortellinit lämmitetyn tomaattikeiton joukkoon ja kruunaa annos pestolla.

 

VINKKI 3: Rapeilla kikherneillä tuunattu tomaattikeitto

 

1. Valuta kikherneet ja huuhtele kylmällä vedellä. Laita kikherneet kulhoon ja lisää joukkoon oliiviöljy, savupaprika-mauste, chili-mauste, juustokumina sekä suola ja pippuri. Sekoita hyvin.

 

2. Laita kikherneet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteisessa uunissa noin 30 min, kunnes kikherneet ovat rapeat ja saanut hieman väriä pintaan.

 

3. Ripottele kikherneet lämmitetyn tomaattikeiton päälle ja koristele basilikalla!

Spread the love