Rosa Live ti 31.5.2022 klo 18-19.30

HARRI SYRJÄSEN KOKKIKOULU

Rosa Viini & Ruoka tarjoaa ilmaisen, virtuaalisen kokkikoulun, jonka meille tulee vetämään huippukokki Harri Syrjänen. Tule mukaan kokkaamaan Harrin opastuksella! Muista tilata viinivinkit hyvissä ajoin Alkon verkkokaupasta jotta varmistat saatavuuden.

Live järjestetään Rosa-sivuilla kohdassa ROSA LIVE, www.rosaviinijaruoka.fi/rosalive/

Lisäinfoa saa Rosan seremoniamestareilta osoitteesta info@cisa.fi

Livessä kokkaamme pariloitua lohta, paahdettua parsaa ja kevät kimchiä. Katso ainesosaluettelo alta sekä viinivinkit liveen.

Pariloitua lohta, paahdettua parsaa ja kevät kimchiä (2 hlö:lle) by Harri Syrjänen
400g lohta tai kirjolohta
1 nippu parsaa
1 rkl voita
1/2 sitruuna
1 rkl seesaminsiemeniä
suolaa
valkopippuria myllystä
Kevät Kimchi:
80 g kiinankaalia
1 porkkana
pari vartta kevätsipulia
1 valkosipulin kynsi
1 tl inkivääriä raastettuna
1 tl kalakastike
pari tippaa srirachaa
1 rkl riisiviinietikkaa tai mirinä
ripaus suolaa
Tarvittavat työvälineet:
Liesi
Uuni
Paistinpannu
Uunivuoka
Muutama kulho
Leikkuulauta
Terävä veitsi
Pari lusikkaa
Viinivinkit

Tilaa viinit Alkon verkkokaupan kautta tai kysy lähimmästä Alkostasi!

Livessä kokkaamme tämän reseptin Harrin opastuksella,
alusta loppuun:
Pariloitua lohta, paahdettua parsaa ja kevät kimchiä (2 hlö:lle)
by Harri Syrjänen