Säännöt ja ehdot Rosa Viini & Ruoka sivustolla

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Päivitetty viimeksi: 22.5.2018.

Sisältö:

  1. Yleistä
  2. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot
  3. Rekisterin nimi
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  5. Henkilötietojen kerääminen
  6. Tietojen suojaaminen ja säilyttäminen
  7. Tietojen käyttäjät ja luovuttaminen
  8. Kolmannet osapuolet
  9. Evästeiden käyttö
  10. Tietosuojaselosteen muuttaminen

1. Yleistä

Seuraavat ehdot koskevat kyseisellä sivustolla. Käyttääksesi sivustoa tulee sinun hyväksyä nämä ehdot poikkeuksetta. Rosa Viini & Ruoka on tuotemerkki joka edustaa kyseistä sivustoa.

Kyseisen viini- & ruokakerhon tarkoituksena on tarjota inspiraatiota sekä tietoa ruoan ja viinin ympärillä mahdollisimman mukavalla ja helpolla tavalla.

Rosa Viini & Ruoka on informaatiokanava alkoholipitoisille juomille missä valaistaan kävijää Alkon valikoimassa olevista tuotteista, joista välillä valikoituja vinkkejä. Sivusto toimii myös välineenä helpommin tilata tuotteita Alkon tilausvalikoimasta.
Sivuston sisältö alkoholipitoisista juomista on suunnattu sinulle joka olet yli 18 vuotias.

Rekisteröitymällä uutiskirjeemme rekisteriin hyväksyt vastaanottamaan Rosa Viini & Ruoka sekä heidän yhteistyökumppaneidensa uutiskirjeitä. Jättämäsi yhteystiedot voidaan käyttää Rosa Viini & Ruoka sekä heidän yhteistyökumppaneidensa markkinointitarkoituksiin. Voit koska tahansa lopettaa jäsenyytesi kirjeistämme.

Rosaviinijaruoka.fi pyrkii suojaamaan käyttäjän ja asiakkaan yksityisyyttä ja on sitoutunut noudattamaan tämän tietoturvaselosteen mukaisia keinoja tiedon säilyttämiseksi ja suojaamiseksi. Tietoa käytetään vain palvelun tarjoamiseksi, sekä sen laadun takaamiseksi ja parantamiseksi. Tietoja käytetään mm. seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelun käytön helpottaminen ja palvelun turvallisuuden takaaminen
  • Asiakaskokemuksen parantaminen mm. suosittelemalla tuotteita, joita katsoit viimeksi
  • Käyttäjän kannalta kiinnostavien tuotteiden sijoittelu markkinoinnissa
  • Asiakaspalvelu
  • Verkkokaupan ja palvelun laadun kehittäminen

Lisäksi sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tai oikaisemaan sinua koskevia henkilötietoja tai esittämään jäljennös kerätyistä tiedoista. Voit tehdä pyynnön ottamalla yheyttä Rekisterinpitäjän yhteyshenkilöön.
Tämän tietosuojaselosteen tarkoitus on selventää asiakkaalle rosaviinijaruoka.fi -palvelun henkilötietojen keräämisestä ja tietosuojakäytännöistä. Asiakkaan on hyväksyttävä nämä ehdot käyttääkseen rosaviinijaruoka.fi sivustoa ja sen palveluita.

2. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Cisa Oy
Kavallinmäki 15 A
02710 Espoo
info@cisa.fi

Vastuullinen henkilö: Risto Suomio

Voit olla yhteydessä meihin koska vain. Helpoiten se onnistuu lähettämällä sähköpostia info@cisa.fi

3. Rekisterin nimi

Markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriin kerätään tietoa rosaviinijaruoka.fi -palvelun tarjoamiseksi. Tietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

  • Markkinointiin, jolla tiedotetaan rosaviinijaruoka.fi -palvelusta kiinnostuneille
  • Asiakaskokemuksen parantaminen esimerkiksi suosittelemalla tuotteita, joista voit olla kiinnostunut
  • Väärinkäytösten estäminen
  • Hyvän asiakaspalvelun toteuttaminen ja sen kehittäminen
  • Analytiikka ja palvelun parantaminen

Markkinointiin ja analytiikkaan liittyvä asiakastieto on aina anonymisoitu, kun se on mahdollista. Tietoja käsitellään asiakkaan ja Cisa Oy:n väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

5. Henkilötietojen kerääminen

Rekisteriin tallennetaan vain asiakaskokemuksen ja palvelun tuottamisen kannalta tarpeelliset tiedot. Näitä tietoja voivat ovat seuraavat:

  • Käyttäjän itse antamat tiedot tilauksen ja rekisteröitymisen yhteydessä
  • Nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite, yritys
  • Palvelun käytön aikana havainnoidut tiedot
  • Alkossa myytävien ja sivustolla olevien tuotteiden tuotte-esittelyiden kautta tapahtuvat siirtymiset alko.fi -sivuille, kuten tuotteiden määrä, hinta, tuotekategoria
  • Sivuston käyttöhistoria
  • Selatut sivut
  • Tuotteiden selaushistoria

Markkinointiin ja analytiikkaan liittyvä asiakastieto on aina anonymisoitu, kun se on mahdollista. Muissa tapauksissa, kuten tietojen sisältäessä henkilön IP -osoitteen, käsittelemme tunnistetietoja henkilökohtaisina. Markkinoinnin ja analytiikan tekniikoilla, kuten evästeillä ja kuvapistetunnisteilla, voidaan kerätä tietoa jonka avulla parannetaan asiakaskokemusta mm. esittämällä sivuilla tai markkinointiviestinnässä asiakkaalle mielenkiintoisia tuotteita.

Hyödynnämme dataa myös verkkosivujen kehittämisessä mm. seuraamalla anonyymien käyttäjien sivustokäyntejä ja verkkokaupan suosittuja tuotteita. Voit koska tahansa estää näillä keinoilla tehtävän tiedon keräämisen muuttamalla selainasetuksista selaimen Do Not Track -tilaan ja estämällä kolmannen osapuolen evästeet.

6. Tietojen suojaaminen ja säilyttäminen

Kaikki henkilötiedot käsitellään huolellisesti asianmukaisin menettelyin ja pääsyä tietoihin valvotaan tiukasti. Tiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä ja laittomalta tai vahingossa tehdyltä muuttamiselta, hävittämiseltä, luovuttamiselta, siirtämiseltä ja muulta laittomalta käsittelyltä.

Tietoja säilytetään vain niin kauan, kuin tässä selosteessa merkittyjen toimien kannalta on välttämätöntä. Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai anonymisoida Cisa Oy:n markkinointirekisteristä.

Verkosivusto on ylläpidetty Suomessa ja sen ylläpidosta ja tietoturvasta vastaa Nomis Oy. Verkkosivuston teknisestä toiminnasta vastaa ruotsalainen Upperdog Ab. Markkinointirekisterimme ylläpidetään puolalaisen SALESmanago -palvelun kautta Benhauer SP. z.o.o. – yhtiön toimesta. SALESmanago -palvelun kautta lähetämme mm. uutiskirjeemme.

Olemme huomioineet henkilötietojen käsittelyssä 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

7. Tietojen käyttäjät ja luovuttaminen

Henkilötietoja käsittelevät vain sellaiset Cisa Oy:n työntekijät, joiden työtehtävien kannalta on välttämätöntä saada pääsy kyseisiin tietoihin. Koko henkilöstö on koulutettu käsittelemään henkilötietoja asianmukaisesti ja pitämään huolta tietoturvallisuudesta.

Omien työntekijöiden lisäksi käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, joille siirretään tietoa vain tarvittaessa. Kaikki kumppanit ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta.

8. Kolmannet osapuolet

Välitämme tietoja kolmansille osapuolille vain jos se on edellä mainittujen toimien toteuttamisen kannalta välttämätöntä. Kaikki kolmannet osapuolet ovat yleisesti käytettyjä ja luotettavia tahoja, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan Euroopan tietosuoja-asetusta ja voimassa olevia lakeja. Luovutamme tietoa seuraavan tyyppisille kolmansille osapuolille:

  • Analytiikka- ja tilastointikumppaneille
  • Verkkosivujen personointikumppaneille
  • Sähköpostimarkkinointikumppaneille, jos asiakas on tilannut uutiskirjeen
  • SMS-kumppanille, jos asiakas on antanut luvan tekstiviestimarkkinointiin

9. Evästeiden käyttö

Sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaan evästeitä käyttävän verkkosivun on ilmoitettava evästeiden käytöstä ja niiden käyttötarkoituksesta.

Cisa Oy:n verkkopalvelussa käytetään evästeitä (cookies) mahdollistamaan käyttäjän toimintoja, kuten ostoskorin ja kirjautumisen säilyminen selaimen muistissa. Lisäksi evästeillä kerätään yleisiä tilastollisia kävijätietoja verkkopalvelun kehittämistä varten. Evästeiden avulla parannetaan sivuston käyttökokemusta sekä nopeutetaan sivujen lataamista. Evästeet ovat pieniä tekstinpätkiä sivuston lähdekoodissa. Evästeillä on tietty elinaika, jonka aikana selain voi esimerkiksi tunnistaa, että olet jo vieraillut jollain sivulla, jolloin et näe turhaan samaa sisältöä kuin uusi kävijä. Tilastointi perustuu palvelimen lokitietoihin ja kulloinkin käytössä olevan sivustoanalyysipalvelun raportteihin. Evästeet eivät sisällä käyttäjän käyttäjä- tai henkilötietoja, eivätkä ne mahdollista pääsyä kyseisiin tietoihin. Evästeitä ei käytetä käyttäjän palvelun ulkopuolisen tietokoneen käyttöä tai verkkokäyttäytymistä koskevan tiedon keräämiseen. Käyttäjä voi koska tahansa kieltää evästeiden käytön muuttamalla käytetyn selaimen asetuksia.

10. Tietosuojaselosteen muuttaminen

Pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa tätä tietosuojaselostetta lainsäädännön ja viranomaisten vaatimusten mukaiseksi.