Voita 100 € lahjakortti Tallink Siljalle!

Rosa laittoi uudenvuoden kisan pystyyn ja nyt pääpalkintona on 100€ lahjakortti Tallink Siljalle.
Maistuisiko sinulle matka Tallinnaan vai ottaisitko Tukholman risteilyn ja nauttisit viineistä ja hyvästä ruoasta matkan aikana.
Valinta on sinun, kun voitat lahjakortin käytät haluamallasi tavalla.

Osallistu liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi,
Tallink Silja- kisa päättyy 3.1.2019 ja voittaja julistetaan 4.1.2019.

 

Katso kilpailun säännöt. Rekisteriseloste.

Sulje

SÄÄNNÖT

1. Arvonnan järjestäjä

Rosa viini & ruokakerho
Cisa Oy
Kavallinmäki 15 A
02710 Espoo

Myöhemmin ”arvonnan järjestäjä”.

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaa voi osallistua rosaviinijaruoka.fi verkkosivuilla osoitteessa https://www.rosaviinijaruoka.fi/kampanjat/tallink_100eur/ liittymällä Rosa viini & ruokakerhon uutiskirjeen tilaajaksi. Vaihtoehtoisesti arvontaan voi osallistua lähettämällä vapaamuotoinen osallistumisilmoitus yhteystietoineen postitse järjestäjän osoitteeseen. Postitse osallistuessa järjestäjä huomioi osallistumisilmoitukset, jotka ovat saapuneet 3.1.2019 mennessä.

Lisäksi voit osallistua kilpailuun Rosan Facebook sivulla kilpailupostauksissa osoitteessa: https://www.facebook.com/rosaviiniruoka/

Palkintojen arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Osallistujien tulee ilmoittaa arvontaan osallistuessaan yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Pääalkinto arvotaan yhteystietonsa jättäneiden kesken 4.1.2019.

Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä voittajaan. Palkinnot toimitetaan voittajien ilmoittamiin osoitteisiin viikon sisällä siitä kun voittajan tiedot on saatu palkintojen toimittajalle. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin.

4. Palkinnot

Pääpalkintona on 100€ lahjakortti Tallink Silja Linelle.

5. Palkintoihin liittyvät ehdot

Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti.

Voittajien tulee ilmoittaa arvontaan osallistuessaan yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero

Palkinnot tarjoaa Cisa Oy, joka vastaa näistä palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Voittajien nimet voidaan kuitenkin julkaista Cisa Oy hallinnoimilla Facebook-sivuilla sekä Cisa Oy hallinnoimilla netti- ja mobiilisivuilla. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin.