Voita Riedel viinikarahvi ja
12 viinilasia – kilpailu on päättynyt!

Tämän kilpailun jälkeen viinisi on todellinen nautinto!
Pääpalkintona Riedelin Syrah Dekantteri sekä 12 kappaletta Riedel Ouverture viinilasia.
Palkinnon arvo noin 200€.

Kilpailun voittaja on Juho Karjalainen, onnea!

Katso kilpailun säännöt. Rekisteriseloste.

Sulje

SÄÄNNÖT

1. Arvonnan järjestäjä

Rosa viini & ruokakerho
Cisa Oy
Kavallinmäki 15 A
02710 Espoo

Myöhemmin ”arvonnan järjestäjä”.

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaa voi osallistua rosaviinijaruoka.fi verkkosivuilla osoitteessa https://www.rosaviinijaruoka.fi/kampanjat/riedel/ liittymällä Rosa viini & ruokakerhon uutiskirjeen tilaajaksi. Vaihtoehtoisesti arvontaan voi osallistua lähettämällä vapaamuotoinen osallistumisilmoitus yhteystietoineen postitse järjestäjän osoitteeseen. Postitse osallistuessa järjestäjä huomioi osallistumisilmoitukset, jotka ovat saapuneet 11.1.2019 mennessä.

Lisäksi voit osallistua kilpailuun Rosan Facebook sivulla kilpailupostauksissa osoitteessa: https://www.facebook.com/rosaviiniruoka/

Palkintojen arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Osallistujien tulee ilmoittaa arvontaan osallistuessaan yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Pääpalkinto arvotaan yhteystietonsa jättäneiden kesken 14.1.2019.

Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä voittajaan. Palkinnot toimitetaan voittajien ilmoittamiin osoitteisiin viikon sisällä siitä kun voittajan tiedot on saatu palkintojen toimittajalle. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin.

4. Palkinnot

Pääpalkintona on Riedel Syrah viinikarahvi sekä 12 kappaletta Riedel Ouverture viinilaseja (palkinnon arvo noin 200€).

5. Palkintoihin liittyvät ehdot

Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti.

Voittajien tulee ilmoittaa arvontaan osallistuessaan yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero

Palkinnot tarjoaa Cisa Oy, joka vastaa näistä palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Voittajien nimet voidaan kuitenkin julkaista Cisa Oy hallinnoimilla Facebook-sivuilla sekä Cisa Oy hallinnoimilla netti- ja mobiilisivuilla. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin.